ABCO Automation a reușit să scurteze ciclurile de proiectare cu 35% folosind SOLIDWORKS PDM

de | SOLIDWORKS, SOLIDWORKS PDM, Tutoriale

Articolul original  este disponibil pe blog-ul SOLIDWORKS. 📄 ABCO Automation Shortened Design Cycles by 35 Percent with SOLIDWORKS PDM

ABCO Automation proiectează și construiește sisteme de automatizare customizate care permite fabricanților din toată lumea, cum ar fi 3M, Goodyear, GE și Coca-Cola, să depășească provocările fabricării și să atingă excelența. Compania și-a creat o reputație pentru dezvoltarea echipamentelor de automatizare de înaltă calitate pentru a face față provocărilor și a reduce timpii de producție.

În 2010, ABCO a adăugat sistemul SOLIDWORKS PDM Professional de gestionare a datelor (PDM) pentru automatizarea utilizării software-ului de proiectare SOLIDWORKS 3D și a proceselor de dezvoltare aferente pentru a sprijini creșterea continuă, scurtarea ciclurilor de proiectare și a reduce costurile.

Fereastra către dezvoltarea produselor

 

Sistemul SOLIDWORKS PDM Professional a oferit rapid ABCO o perspectivă mai mare asupra operațiunilor sale și a permis companiei să automatizeze fluxurile de lucru, atât în ​​interiorul, cât și în afara ingineriei. Compania a reușit să realizeze creșteri de productivitate prin scurtarea ciclurilor de proiectare cu 35%, accelerarea timpului de lansare pe piață cu 25%, reducerea costurilor de dezvoltare cu 20% și reducerea costurilor legate de resturi și munca făcută de două ori cu 55%. În plus, ABCO a realizat o creștere suplimentară de 5% a eficienței la nivelul întregii companii.

„Am dezvoltat mai multe metode pentru extragerea datelor de proiectare din sistemul software SOLIDWORKS PDM Professional și utilizarea acestora în alte scopuri”, explică administratorul ABCO CAD, Michael Sveda. „De exemplu, aducem date din sistemul nostru PDM în sistemul nostru de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) pentru a sprijini funcțiile comerciale asociate și pentru a utiliza Microsoft® SQL Server Reporting Services pentru a intra în baza de date SQL a PDM și pentru a colecta aceste date pentru a genera rapoarte. Folosind sistemele noastre PDM și ERP în acest mod, putem vedea cu exactitate starea precisă a oricărei piese, ansamblu sau proiect, în orice moment al procesului. ”

Automatizarea ciclurilor de lucru, generarea tabelelor de componente și achizițiile

 

Cu SOLIDWORKS PDM Professional, ABCO și-a extins automatizarea fluxului de lucru în alte domenii, cum ar fi trecerea la schema de revizuire a unui client atunci când diferă de cea a ABCO, automatizând generarea listelor componente (BOM) și eficientizarea ofertării și a achizițiilor.

„Am creat câteva macrocomenzi în Microsoft Excel care accesează datele brute în SOLIDWORKS PDM Professional și le folosim pentru a genera informațiile finale ale BOM într-un format care se încarcă direct în sistemul nostru ERP și ne anunță agentul de achiziții”, subliniază Sveda. „În plus față de realizarea unei îmbunătățiri a eficienței cu 50 până la 60 la sută în generarea BOM, aceste capabilități de extragere a datelor facilitează și mai rapid comanda pieselor, economisind timp și bani.”

Reutilizarea pieselor standardizate

 

Fiecare sistem dezvoltat de ABCO este o soluție specializată, unică, proiectată la comandă, astfel încât potențialul de reutilizare a proiectului este oarecum limitat. Cu toate acestea, cu SOLIDWORKS PDM Professional, ABCO poate identifica piesele comune majorității sistemelor sale, astfel încât atunci când o nevoie este recunoscută ca fiind similară cu sistemele pe care compania le-a dezvoltat în trecut, PDM le permite inginerilor să economisească timp accesând vechile date de proiectare pentru utilizare într-un nou design.

Cu reputația sa dovedită de a oferi soluții fiabile și eficiente, care oferă clienților un avantaj competitiv prin reducerea costurilor și creșterea productivității, baza de clienți care revin la ABCO depășește 90%.

Maria MARCU

Maria MARCU

Marketing & PR Manager

Recomand SOLIDWORKS deoarece cred că utilizatorii și partenerii pot beneficia de o mai bună colaborare, iar aceasta stimulează creativitatea şi deschide oportunităţi noi de afaceri. Sunt specializată în promovarea soluțiilor SOLIDWORKS în România, comunicativă și cu atitudine pozitivă. 

Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.