Accesează, achiziționează și proiectează!
Vrei să devii un jucător de top în domeniul Industry & Engineering? Îți place să utilizezi tehnologia și să ții pasul cu evoluția ei? Ai deja o idee de business dar nu poți susține financiar demararea ei?
Avem un pont pentru tine! Există o soluție prin care să iți înființezi propriul business, să achiziționezi SOLIDWORKS ca să proiectezi inteligent și eficient.
Primăria Municipiului București și Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România demarează programul “Bucharest Start Up City”, program menit să finanțeze înființarea a 200 Start-Up-uri:
„Vom finanța din bugetul anului viitor 200 de ‘start-up’-uri, valoarea totală a programului fiind de 10 milioane euro. Valoarea maximă acordată unei afaceri va fi de 50.000 de euro și estimăm că, prin această inițiativă, vom crea aproximativ 400 de locuri de muncă. Totodată, vom oferi asistență instituțională și suport în dezvoltarea afacerilor, iar cheltuiala banilor publici va fi monitorizată. Doresc să subliniez că vor fi acceptate inițiative din toate domeniile, criteriul de bază fiind calitatea și dorința întreprinzătorilor de a implementa un plan de afaceri viabil” – sursa Primăria Capitalei (http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=7238).

 

Pentru mai multe detalii, nu ezita să contactezi Vegra Info – Reseller-ul tău SOLIDWORKS în România!

 

sursa: Primăria Capitalei – http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=7238 

sursa foto: European Parliamentary Research Service Blog