Vegra Info este o companie cu istoric vechi în piața din România și nu numai.

Avem clienți în mai toate continentele globului, în parte și datorită transparenței și deschiderii de care am dat dovadă în relația cu partenerii și cu clienții noștri. Strict legat de această transparență, am realizat magazinul nostru online unde oricine este interesat de un produs SOLIDWORKS, poate vedea prețul atât pentru licența perpetuă, cât și pentru subscripția anuală. Tot în shop regasești prețurile pentru cursuri de pregătire sau licențe temporare care se închiriază pe perioadă determinată.

Shop Online SolidWorks

În acest fel îți poți face o idee destul de clară a investitiei necesare atunci când planifici să îți dezvolți departamentul de cercetare dezvoltare sau cel de prelucrări mecanice.

Postarea transparentă a prețurilor nu este o practică a celorlalți jucători din piață.

Inițiativa noastră de a pune la dispoziția tuturor prețurile soluțiilor software pe care le furnizăm, dar și a serviciilor prestate, este pentru susținerea unei relații transparente cu prospecții, clienții și partenerii noștri.

Dacă susții transparența prețurilor într-o piață concurențială care funcționează corect, te invităm să evaluezi o platformă software de monitorizare a prețurilor din piață. Această soluție se numește PriceVent și cu ajutorul uneltelor regăsite în interiorul platformei, poți verifica foarte rapid și ușor prețurile practicate de competiție, în raport cu cele practicate de tine.

Te poate ajuta să realizezi un audit inițial al poziționării prețurilor tale vs competitori pentru a lua decizii mai informate și mai adaptate la piață, în ceea ce privește propria politică de prețuri.