MySolidWorks este un portal online cu peste un milion de membri din toată lumea. Zeci de mii de utilizatori îl folosesc zi de zi pentru a afla noutăți, pentru a ține legătura cu colegii din comunitatea SOLIDWORKS sau pentru a se pregăti de examenele de certificare.

De acum până pe 30 Decembrie 2019 primești mai mult decât cea mai bună soluție CAD atunci când achiziționezi SOLIDWORKS cu subscripție. De asemenea, primești acces la cele mai bune resurse care te ajută să proiectezi mai rapid și mai inteligent cu ajutorul MySolidWorks Professional (în valoare de 360$). Această ofertă este valabilă pentru fiecare nouă licență (cu subscripție activă) de SOLIDWORKS Standard, Professional, Premium, SOLIDWORKS PDM sau SOLIDWORKS Visualize.

Beneficiază de MySolidWorks Professional când achiziționezi SOLIDWORKS

Ajută-ți echipa să fie la zi cu informații de actualitate. Pachetul MySolidWorks Professional îți oferă:

  • Training online, disponibil oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv.
  • Peste 1000 de tutoriale video despre cele mai populare topicuri precum: SOLIDWORKS Essentials, Advanced Part Modeling, Assembly Modeling, Electrical Design, Sheet Metal Design, Mold Design, SOLIDWORKS Visualize și multe altele. 
  • Cursuri de pregătire pentru certificările SOLIDWORKS care te vor ajuta să ieși în evidență pe plan profesional. Pe lângă examenul CSWA (primul nivel de certificare SOLIDWORKS – Associate) mai sunt disponibile resurse și pentru alte examene mai complexe: CSWP (Professional), CSWE (Expert) sau pentru examene dedicate pe anumite arii: Drawing Tools, Mold Tools, Sheetmetal, Surfacing, Weldments. 
  • Cele mai recente știri și resurse din comunitatea SOLIDWORKS pentru a te ține mereu la curent. 
Beneficiază de MySolidWorks Professional când achiziționezi SOLIDWORKS

Achiziționează SOLIDWORKS cu subscripție până la 30 Decembrie 2019 și beneficiază de acces la peste 1000 de tutoriale realizate de profesioniști, fără niciun cost adițional. Contactează-ne dacă vrei să știi cum poți beneficia de aeastă ofertă limitată. 

Nu ești familiar cu beneficiile subscripției? Aceasta reprezită o metodă bună de a profita din plin de valoarea licenței tale de SOLIDWORKS. Pentru o listă completă de beneficii ale subscripției, dă click aici.

Ioan Cristea

Ioan Cristea

SOLIDWORKS Application Engineer