Afacerile merg înainte lucrând inteligent și sigur în Cloud

Încearcă puterea platformei 3DEXPERIENCE în cloud astăzi și astfel, te asiguri de continuitatea afacerii tale

Ne angajăm să păstrăm continuitatea afacerii tale!

Politicul, mediul și sănătatea pot avea consecințe de lungă durată asupra rezultatelor afacerilor și a modului în care oamenii vor lucra în viitor.

Cu platforma 3DEXPERIENCE în Cloud, ai nevoie doar de o conexiune la internet pentru design, simulare, colaborare și producție a produsului într-un singur mediu, creează comunități online ce lucrează fără probleme pe același model. Lucrând într-un cloud public securizat înseamnă fără IT, fără pregătire și fără VPN.

 

Rămâi alături de noi ca să descoperi exemplele ce urmează și să îți arătăm cum poți să:

Îți transformi datele vechi în conținut operabil din cloud prin lucrul colaborativ și în comunitate

Lucrezi de oriunde și oricând, pe orice device cu aplicații web based.

Îți îmbogățești cunoștințele profesionale cu o experiență completă de învățare online.

Îți regândești mediul sănătos de viață cu cea mai bună soluție de design 3D și simulare

R

Îți pregătești întoarcerea la noul “business as usual”.

Afacerea ta poate să meargă chiar și atunci când trebuie să rămâi acasă!

Mediul de afaceri internațional de astăzi este zdruncinat de factori politici, de mediu și de sănătate. Suntem conștienți că acești factori deranjanți necesită atenție imediată, pot avea consecințe pe termen lung asupra rezultatelor din afaceri și modului în care oamenii vor lucra în viitor.

Prin Vegra Info, Dassault Systèmes vine în ajutorul tău, astfel încât tu și afacerea ta să reactionați și să anticipați orice factor neprevăzut. Cu o platformă colaborativă din cloud, echipa ta poate continua lucrul la proiectele curente, își poate dezlănțui creativitatea și poate aduce mai multă valoare în timp ce lucrează de acasă sau de oriunde.

În prezent, invesțiile în noi metode agile de lucru la distanță sunt cruciale pentru a rămâne în top. Companiile nu își permit să le fie oprită munca de programele instalate local.

Chiar și când lurezi la distanță, tu și echipa ta puteți continua proiectarea, simularea și să colaborați într-un singur mediu. Printr-o conexiune la internet și la platforma 3DEXPERIENCE din cloud, îți extinzi business-ul într-un mediu virtual de partajare de informații foarte ușor, poți face managementul proiectelor și poți avea grijă de comunitățile din jurul produselor indiferent de unde se află echipa. Să lucrezi într-un mediu de cloud public securizat înseamnă că nu ai nevoie de infrastructura IT, de pregătiri sau VPN!

Ești gata să îți reinventezi business-ul? Profită acum de ofertele promoționale 3DEXPERIENCE din cloud! 

În perioada 1 aprilie – 30 iunie beneficiezi de un discount de 50% la produsele achiziționate cu subscripție trimestrială.

În perioada 15 mai – 30 septembrie  beneficiezi de un discount de 25% la produsele achiziționate cu subscripție trimestrială

Succesul tău este succesul nostru!

Pe tot parcursul parteneriatului nostru cu tine, îți garantăm un nivel înalt de suport pentru problemele pe care le întâlnești și pentru a te ajuta să te adaptezi la noul mod de lucru, de colaborare și inovare. Mulțumită comunităților dedicate (IFWELOOP), beneficiezi de asistență personalizată și consultanță de la experți din DS pentru a folosi la maxim puterea oferită de platforma 3DEXPERIENCE și aplicațiile sale.

(+4) 021 311 88 29

Suntem disponibili
Luni – Vineri: 09.00 – 18.00.

office@3dcadvegra.com

Trimite-ne un e-mail cu mesajul tău și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Vrei să te sunăm noi?

Completează formularul de mai sus și vei fi contactat/ă în maxim 24 de ore.

Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.