CAMWorks

CAMWorks – primul partener CAM Gold pentru SOLIDWORKS, total integrat în mediu CAD. Pentru ca proiectele tale să fie livrate întotdeauna la timp, cu ajutorul CAMWorks eviți problemele de prelucrare și costurile generate de un număr mare de prototipuri fizice, realizate pentru produsele avansate.

R

Programarea CNC nu a fost niciodată mai simplă

Ține producția sub control cu un produs avansat

Eforturi mai mici, produse mai precise

Simulare mecanică de top

Asigură o simulare realistă completă a tehnologiei şi permite verificarea coliziunii dintre sculele aşchietoare şi componentele maşinii, simulare ce prezintă traiectoria pe modelul 3D. Întreaga maşină unealtă poate fi simulată incluzând configuraţia de până la 5 axe, iar imaginea poate fi manipulată asigurând vederi realiste din orice unghi.

Post procesorul integrat

Suportă, practic orice echipament CNC. Calitatea codului NC generat poate fi optimizată pentru a beneficia de facilităţile maşinii şi metodele de prelucrare cu Universal Post Generator (UPG), un utilitar independent inclus în CAMWorks. Interfaţa uşor de utilizat pentru UPG este proiectată astfel încât utilizatorii sa poata personaliza rapid post-procesoarele pentru a genera programele de comandă numerică pentru maşinile din dotare.

Total integrat în SOLIDWORKS

Conexiunea inteligentă dintre modelul solid şi generarea traseului asigură asociativitatea între CAD şi funcţiile CAM. CAMWorks identifică şi recalculează traiectoriile pe baza modificărilor aduse modelului.

CAMWorks

Descoperă pachetele și alege-l pe cel care răspunde provocărilor tale de proiectare!

Frezare în 2.5 axe

 • Include cicluri pentru degroșare automată, conturare (finisare), prelucrare a filetelor prin frezare și a alezajelor (găurire, alezare și filetare cu tarodul)
 • Ciclurile de prelucrare oferă traiectorii rapide și precise
 • Optimizarea automată a traiectoriilor sculei crește eficiența programului

Frezare în 3 axe

 • Ciclurile pentru 3 axe au fost dezvoltate pentru viteza de prelucrare mărită, precizie ridicată și utilizarea eficientă a memoriei
 • Pot fi prelucrate rapid și precis componente simple și complexe, folosind traiectorii optimizate multitasking pentru îmbunătățirea vitezei și a eficienței
 • Degroșare adaptabilă ce poate reduce timpul de prelucrare cu până la 40% față de timpul normal și creșterea duratei de viață a sculelor

Strunjire în 2-4 axe

 • Suportă mașini cu una sau două universale și/sau două turele
 • Suportă comenzi pentru operații multiple – “canned cycles”
 • Creșterea eficienței de tăiere în timpul procesului de prelucrare (posibilitatea de a îndepărta materialul doar acolo unde există rămas de la operațiile anterioare)

Frezare în 4 și 5 axe

 • Comenzi avansate pentru prelucrarea componentelor complexe în 3 axe, inclusiv prelucrarea subtăierii în 3 axe
 • Suportă prelucrarea simultană în 4 și 5 axe
 • Generarea traiectoriilor în 5 axe, în loc de tradiţionalele traiectorii în 3 axe, reduce numărul de treceri ale sculei şi creşte calitatea suprafeţei obţinute, concomitent cu reducerea timpului de prelucrare

Frezare și strunjire

 • Suportă prelucrarea prin combinarea axelor C, Y şi B
 • Suportă prelucrarea simultană până la 5 axe.

Electroeroziune cu fir (WIRE EDM)

 • Permite operaţiuni de tăiere în 2 şi 4 axe, pentru excutarea unor tăieri de degroşare şi finisare
 • Sunt furnizate opţiuni de ordonare a tăierilor când piesa prezintă mai multe alezaje, cum ar fi locaşurile pastilelor pentru matriţe

CAMWorks VoluMill™

 • Tehnologia traiectoriilor inteligente de înaltă performanţă reduce timpii de ciclu şi prelungeşte durata de viaţă a sculei
 • Frezarea laterală inteligentă maximizează volumul de material îndepărtat în unitatea de timp
 • Prelucrarea rapidă a cavităţilor mici.
 • Eliminarea cu până la 100% a curselor de tăiere în gol

CAMWorks Nesting

 • Modelele din foi de table 3D sau solide ce sunt importate în modulul de Nesting nu necesită convertirea lor în format .DXF sau realizarea lor în mod plan
 • Integrat perfect în mediul CAD. Modificările sunt contorizate și marcate ori de câte ori componentele se modifică – actualizează versiunile pentru a-ți regăsi piesele în noile cuiburi
 • Soluții automatizate pentru realizare de cuiburi pentru componente și ansambluri
 • Reduci cantitate de deșeuri de material

CAMWorks SOLIDS

 • Un sistem de modelare 3D integrat, poate fi folosit concomitent cu CAMWorks
 • Această combinaţie permite CAMWorks să funcționeze ca un produs de sine stătător, fără necesitatea de a achiziţiona un sistem de modelare suplimentar
 • Acesta permite, de asemenea, importul de fişiere în formate populare, inclusiv STEP, IGS şi fişiere Parasolid pentru generarea şi simularea traiectoriilor sculei aşchietoare

CAMWorks Virtual Machine

 • Mașini personalizate și simulări personalizate pentru a reduce numărul de rebuturi prelucrate
 • Tehnologii avansate de detectare și evitare a coliziunilor
 • Ferestre pentru afișare de erori și rapoarte

Obține o ofertă personalizată pentru SOLIDWORKS CAMWorks prin Vegra Info

Cu o calificare în domeniu de peste 20 de ani și cunoștințe vaste acumulate, îți ajutăm echipa să rămână productivă chiar și în cele mai solicitante situații!

Cea mai bună echipa tehnică din România

Avem primul și singurul ELITE Application Engineer din țară, gata să îți ofere suport tehnic personalizat pentru rezultate rapide. 

Z

Centru de training autorizat

Cursuri lunare în cadrul cărora înveți tehnici inovative, utilizând cel mai răspândit soft de proiectare 3D. Te învățăm să te dezvolți astfel încât să comunici ideile mai simplu, mai rapid și mai inteligent, pentru a îți asigura succesul cu SOLIDWORKS.

Value Added Reseller-ul preferat în România

Peste 400 de clienți și peste 1500 de licențe instalate. Expertiză în domenii vaste de inginerie precum Simulare FEA, injecție în matriță, management de fișiere etc.

Cele mai bune prețuri din România

Îți punem la dispoziție promoții și te întâmpinăm cu discount-uri personalizate pentru ca tu să achiziționezi ușor pachetele care răspund provocărilor tale de proiectare!

(+4) 021 311 88 29

Apelează-ne de Luni până Vineri, între 09:00 și 18:00.

office@3dcadvegra.com

Trimite-ne un e-mail și îți vom răspunde în aceeași zi.

w

Chat Online

Suntem aici să îți răspundem în timp real.

Completează formularul cu datele personale pentru a solicita o versiune de evaluare gratuită pentru 30 de zile.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Completează formularul cu datele personale pentru a primi instrucțiunile de acesare a tipului de versiunii de evaluare selectat.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.