Versiunea SOLIDWORKS Visualize 2018 SP3 aduce noua funcție de inteligență artificială(AI) DENOISER, cu care poți randa cu pană la 10 ori mai rapid decât fară aceasta.

 

Funcția AI Denoiser a fost creată de NVIDIA urmarind modele de inteligență artificială și în paralel studiind mii de imagini și mostre de imagini din proiectele tale. AI Denoiser anticipează și elimină zgomotul din scenă automat. Asta inseamnă că vă puteți aștepta la rezultate fotorealistice de 10 ori mai rapid. Nu numai că vă ajută să vă finalizați randările finale de 10 ori mai repede, puteți, de asemenea, să vă bucurați de această reducere de timp sa pregatiti alte proiecte sau alte imagini spectaculoase.

Finalizarea unui proiect de randat de 10 ori mai rapid este cu adevarat spectaculoasă. Functia Denoiser este disponibilă pentru a randa imagini, animații, vederi explodate, vederi 360 sau VR.

Deoarece randarea este de 10 ori mai rapida cu Denoiser, puteti reduce numătul de pași de randat in felul urmator: 5000 = 500 + denoiser / 1000 = 100 + denoiser s.a.m.d.

Funcția de AI Denoiser este disponibilă odată cu SOLIDWORKS Visualize 2018 SP3, atât în versiunea de Standard cât și în Professional.

( mai multe informatii despre SOLIDWORKS Visualize si pachetele acestuia regasiti aici)

Mai jos regăsiti exemple care vorbesc de la sine:

solidworks visualize denoiser

 

solidworks visualize denoiser

 

solidworks visualize denoiser

*sursa imagini: http://blogs.solidworks.com

 

NOTA: Pentru a beneficia de functia de AI Denoiser aveti nevoie de o placa video NVIDIA cu cel putin 4GB de memorie(VRAM). De asemenea, placa grafica trebuie sa fie din seria Kepler(K) sau mai noua. Mai multe informatii despre generatiile Quadro de la NVIDIA gasiti aici.

 

BONUS:

Popescu Cristian

SOLIDWORKS Expert Application Engineer