SOLIDWORKS Visualize?

 

SOLIDWORKS Visualize este un instrument software care aduce capabilitățile de randare rapidă prin crearea de fluxuri de lucru orientate spre design și permite crearea de conținut vizual pentru marketing.

Software-ul este furnizat în două versiuni diferite:

  • SOLIDWORKS Visualize Standard
  • SOLIDWORKS Visualize Professional

Mai multe detalii despre cele două pachete regăsești aici

 

Imagini interactive VR(Virtual Reality) și Panoramice

 

Imaginile interactive VR sunt realizate prin suprapunerea unui număr specificat de cadre din jurul modelului 3D astfel încât modelul să poată fi vizualizat din toate unghiurile, creând o experiență cu adevărat interactivă. 

Imaginile panoramice rezultă din îmbinarea mai multor imagini randate pentru o panoramă de 360°, poți astfel pivota camera activă pentru a explora mediul inconjurător. Aceste imagini se pretează cel mai bine pentru spații interioare.

De ce să aleg SOLIDWORKS Visualize Professional?
De ce să aleg SOLIDWORKS Visualize Professional?

Lucrul rapid cu configurații (familii de piese)

 

Proiectele realizate în SOLIDWORKS Visualize pot conține, în același fișier, nenumărate variații de produse, variații de material, unghiuri de cameră și multe altele. Toate aceste configurații se pot randa cu un singur click, cu SOLIDWORKS Visualize Professional.

Suită completă de animații

 

Animații rotative 360° la un click distantă – realizează rapid și ușor un clip de prezentare al design-ului tău;

Realizează animații ale modelului/ansamblului 3D de tipul vederilor explodate sau animații de mișcare (Motion Study) pentru a detalia modul de asamablare și funcționare a produselor.

Realizează animații cu funcția de “Annimation Ribbon” – o reprezentare 3D intuitivă a modului în care camera se mișcă pe “scenă”.

Functia “Sun Study” permite utilizatorilor să simuleze modelul 3D într-o animație pe parcursul unei zile întregi. Această funcție este ideală pentru designerii de interior care au nevoie să vadă cum pătrunde lumina soarelui în interior și cum se observă umbrele.

 

De ce să aleg SOLIDWORKS Visualize Professional?
De ce să aleg SOLIDWORKS Visualize Professional?

Post-procesare a imaginilor

Folosește-ți creativitatea și adaugă efecte la vizualizarea conținutului cu ajutorul opțiunilor de schimbare a filtrelor de cameră pentru a realiza imagini și conținut vizual pentru marketing.

Popescu Cristian

Popescu Cristian

SOLIDWORKS Application Engineer