Pentru că îți dorești cel mai bun produs pentru proiectarea 3D!

Cu SOLIDWORKS Premium ai la dispozitie nu doar un software CAD, ci un flux de lucru, de la Proiectare până la Producție.

SOLIDWORKS Premium e produsul de top, cu capabilități adăugate pentru analiza solicitărilor, deformărilor, mișcării și a lanțului de dimensiuni, imagini fotorealiste, librării vaste de componente, routing pentru conducte, tuburi și cabluri precum și instrumente pentru creșterea productivității.

SOLIDWORKS Premium îți oferă instrumente avansate de simulare cu element finit cu care poți testa performanța produsului tău sau mișcarea acestuia în condiții reale.

Lucrul cu fișiere importate, din aplicații terțe, nu mai este deloc anevoios, ai inclus modulul 3D Interconnect care te ajută să folosești fișierele din Catia, Inventor, NX, SolidEdge sau Creo direct în SOLIDWORKS, fără procese complicate de diagnosticare.

Cu SOLIDWORKS Premium beneficiezi de un pachet complet de design, management de date, simulare și vizualizare la un preț accesibil.

Vegra Info – reseller-ul tău autorizat SOLIDWORKS & CAMWORKS în România, îți pune la dispoziție cea mai complexă soluție de proiectare 3D la pachet cu iPhone 11 Pro!

Până la 31 octombrie 2019 achiziționează 1 licență SOLIDWORKS 3D CAD Premium împreună cu SOLIDWORKS Subscription Service pentru 1 an și primești iPhone 11 Pro cu discount de 100%.

Solicită Oferta

Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi

Maria Marcu

Maria Marcu

PR Specialist