SOLIDWORKS 2022 | Ce este nou?

Îmbunătățiri semnificative generate de utilizatori, ce vor simplifica și accelera procesul de dezvoltare a produsului de la concept la producție.

Lucrează mai inteligent, lucrează mai rapid, lucrează în echipă

Urmărește o prezentare generală a celor mai noi caracteristici din SOLIDWORKS® 2022 ce îți vor îmbunătăți fluxurile zilnice de lucru în ceea ce privește proiectarea, documentarea, gestionarea datelor, validarea și multe altele.

Realizează mai multe lucruri într-un timp mai scurt cu o performanță mai ridicată, atunci când lucrezi cu ansambluri mari, geometrie importată și date de produs. Experimentează libertatea celor mai rapide grafice de până acum, cu o rată de răspuns a afișării îmbunătățită și calitate sporită.

Pregătește-te pentru situațiile neprevăzute cu SOLIDWORKS 2022 și 3DEXPERIENCE Works

Descoperă cum noile îmbunătățiri din SOLIDWORKS 2022 și instrumentele din portofoliul 3DEXPERIENCE Works te pot ajuta să fii pregătit pentru situațiile neașteptate și să menții productivitatea echipelor, indiferent de ceea ce îți rezervă viața.

eBook: Ce e nou în SOLIDWORKS 2022

Tehnologiile proceselor se schimbă. Concurența crește. Nevoia de dezvoltare rapidă, agilă și fără erori crește constant. Toate acestea pun presiuni din ce în ce mai mari pe proiectanții care se confruntă continuu cu nevoia de a livra mai multe produse funcționale în intervale mai scurte de timp, pentru a se încadra în termene-limită exigente și a se plia pe o piață competitivă. Pentru a reuși în fața acestor provocări, designerii au nevoie de abilitatea de a lucra mai inteligent și mai rapid – împreună.

Versiunea SOLIDWORKS 2022 se bazează pe inovațiile și îmbunătățirile edițiilor anterioare pentru a maximiza viteza, acuratețea și eficacitatea eforturilor proiectanților, optimizând în același timp capacitatea de colaborare. Noile îmbunătățiri, generate de utilizatori, ajută la simplificarea și accelerarea dezvoltării produselor de la concept la producție. Sporind eficiența, precizia și capacitatea de colaborare.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE NOILE FUNCȚII PREZENTE ÎN SOLIDWORKS 2022

SOLIDWORKS 2022 - User Experience

SOLIDWORKS 2022 continuă să-ți rafineze experiența oferindu-ți noi suprize, cum ar fi noua funcționalitate Command Search în Shortcut Bar. Îmbunătățirile aduse vederii în secțiune, afișării geometriei de referință.

 

SOLIDWORKS 2022 - Assemblies

 SOLIDWORKS® 2022 introduce abordări simplificate în lucrul cu mijloace cu greutate redusă. Modelele pattern-driven sunt îmbunătățite. Configuration Table îți permite să realizezi mai multe cu designul tău,.

 

SOLIDWORKS 2022 - Import

Vei deschide fișiere DXF sau DWG într-o schiță de piesă și vei importa mai rapid fișierele STEP de mari dimensuni. Filtrarea îmbunătățită la importarea fișierelor IFC îți va permite să selectezi doar ce ai nevoie.

 

SOLIDWORKS 2022 - Administration

Noile opțiuni de imagine administrativă îți oferă mai mult control asupra implementării și gestionării instalărilor SOLIDWORKS. Oferă suport de la distanță altor utilizatori cu noile tipuri de imagini care vor reduce timpul de instalare.

 

SOLIDWORKS 2022 - Inspection

Ai suport nativ pentru ansambluri și desene SOLIDWORKS, fapt ce îmbunătățește dramatic fluxurile de lucru. Suportul API din add-in-ul Inspection îți extinde capacitatea de a automatiza procesele de documentare.

 

SOLIDWORKS 2022 - Electrical

Performanța îmbunătățită în proiectele Electrical multi-user și de mari dimensiuni îți vor economisi timp prin crearea, modificarea și replicarea muncii tale. Documentația PDF inteligentă îmbunătățește calitatea rapoartelor tale.

 

SOLIDWORKS 2022 - Flow Simulation

Economisește timp încărcând exact afișajul cu rezultate dorit cu ajutorul noului Scene Plot. Localizează rezultatele critice cu noile Merged Plots, care îți permit să vezi diferențele dintre studii dintr-o singură privire.

 

SOLIDWORKS 2022 - PDM

Economisește timp în previzualizarea fișierelor accesând toate funcțiile eDrawings din Windows Explorer. Îmbunătățirile aduse Web2 îți permit să vizualizezi și mai multe formate 3D și data carduri direct din browser.

 

SOLIDWORKS 2022 - Parts

Combină avantajele datelor de tip mesh cu acuratețea caracteristicilor parametrice îmbunătățite în ceea ce privește modelarea pieselor hibride. Îmbunătățirile funcției Structure Systems îți permit să generezi suduri mai rapid.

 

SOLIDWORKS 2022 - Drawings

Interfață Geometric Dimensioning and Tolerancing regândită îți permite să lucrezi mai rapid și mai intuitiv.  Deschide orice desen în modul Detailing, direct din ansamblul Large Design Review.

 

SOLIDWORKS 2022 - Graphics

SOLIDWORKS 2022 face un pas înainte în rafinarea arhitecturii sale grafice pentru a-ți oferi o experiență mai cursivă. Cu noua versiune a funcției Cosmetic Threads, îți vei putea vizualiza clar designul.

 

SOLIDWORKS 2022 - Visualize

Îmbunătățirile Animation, cum ar fi Multiple Camera Tracks, gruparea și reordonarea și Camera Path, îți oferă cele mai populare capabilități pentru a-ți aduce produsele la viață. Cu noul Instancing, ai mai multă libertate de a crea tipare.

 

SOLIDWORKS 2022 - Routing

Accelerează semnificativ rutarea cablurilor și echipamentelor 3D din produsul tău, astfel încât să poți lua în calcul mai multe idei în timpul ciclului de proiectare.  Creează trasee mai robuste în combinație cu Electrical.

 

SOLIDWORKS 2022 - Simulation

Economisește timp pregătindu-ți modelul cu un meshing și o definire a contactelor îmbunătățite. Rezolvă studiile mai rapid cu îmbunătățirile aduse procesării paralele și o selecție automată a solverului.

 

SOLIDWORKS 2022 - Plastics

Obține rezultate optime mai rapid cu Injection Location Adviser. Formele runner extinse îți permit să creezi mai multe studii. Cu îmbunătățiri Symmetry, poți reprezenta matrițe multi-cavity ce se rezolvă mai repede ca niciodată.

 

SOLIDWORKS 2022 - Manage

Distribuie date din BOM cu utilizatori externi printr-un link web eficient și controlat pentru a obține feedback mai ușor. Integrarea cu Microsoft Office îți permite să lucrezi mai eficient cu cele mai comune documente non-CAD.

 

Achiziționează două licențe SOLIDWORKS 2022 și obține 50% DISCOUNT la prețul celei de-a doua licență!

În plus, pentru fiecare licență SOLIDWORKS 2022, venim în sprijinul tău cu un voucher în valoare de 1000€, pe care îl poți utiliza la achiziția cursurilor SOLIDWORKS, disponibile online, pe platforma GROWWW.

Promoția este limitată și se desfășoară în perioada 01 noiermbrie – 29 decembrie 2021. 

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Obține cea mai bună cotație de preț pentru SOLIDWORKS 2022 prin Vegra Info!

Cu o calificare în domeniu de peste 20 de ani și cunoștințe vaste acumulate, îți ajutăm echipa să rămână productivă chiar și în cele mai solicitante situații!

Cea mai bună echipa tehnică din România

Avem primul și singurul ELITE Application Engineer din țară, gata să îți ofere suport tehnic personalizat pentru rezultate rapide. 

Z

Centru de training autorizat

Cursuri lunare în cadrul cărora înveți tehnici inovative, utilizând cel mai răspândit soft de proiectare 3D. Te învățăm să te dezvolți astfel încât să comunici ideile mai simplu, mai rapid și mai inteligent, pentru a îți asigura succesul cu SOLIDWORKS.

Value Added Reseller-ul preferat în România

Peste 400 de clienți și peste 1500 de licențe instalate. Expertiză în domenii vaste de inginerie precum Simulare FEA, injecție în matriță, management de fișiere etc.

Cele mai bune prețuri din România

Îți punem la dispoziție promoții și te întâmpinăm cu discount-uri personalizate pentru ca tu să achiziționezi ușor pachetele care răspund provocărilor tale de proiectare!

(+4) 021 311 88 29

Apelează-ne de Luni până Vineri, între 09:00 și 18:00.

office@3dcadvegra.com

Trimite-ne un e-mail și îți vom răspunde în aceeași zi.

w

Chat Online

Suntem aici să îți răspundem în timp real.

Completează formularul cu datele personale pentru a solicita o versiune de evaluare gratuită pentru 30 de zile.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Completează formularul cu datele personale pentru a primi instrucțiunile de acesare a tipului de versiunii de evaluare selectat.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.