Vegra Info – profil de companie

 

despre

Vegra Info Ltd. a pornit la drum în 1994, ca furnizor de servicii profesionale în domenii precum CAD (Computer Aided Design), inginerie 3D, GIS (Geographic Information System) și CAFM (Computer Aided Facility Management), lucrând în special pentru clienți din Franța, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.
Avantajele competitive ale companiei pornesc de la o echipă dinamică și experimentată de ingineri și proiectanți. Ei livrează soluții inteligente, 100% conform specificațiilor, lucrând sub presiunea unor termene limită exigente. Iar colegii lor, managerii de proiect, sunt capabili să administreze o gamă largă de nevoi de proiectare și design, cu cerințe tehnice din cele mai sofisticate.

Cultura noastră organizațională izvorăște din valorile în care credem, pe care le prețuim, în spiritul cărora trăim și acționăm zi de zi în relația cu clientii si partenerii nostri.

MISIUNE:

Misiunea noastră este aceea de a stapîni, selecta, dezvolta și implementa tehnologii inovative, soluții proactive și servicii sau lucrări cu grad mare de complexitate pentru a ne ajuta clienții in a-și optimiza, moderniza, standardiza si digitiza spațiile în care-și desfașoară activitatea, capacitațile de producție, facilitațile pe care le dețin și proprietațile pe care le administrează.

VALORI :

Încrederea și buna reputație: am caștigat-o in 20 de ani, ne straduim permanent să o păstram;

Spiritul de echipă: oamenii lucrează mai bine impreună, ca parte a unei echipe;

Dezvoltarea abilităților individuale și, prin aceasta, a capacității întregii organizații;

Buna ințelegere și consensul între membrii organizației;

Proactivitatea: avem un comportament anticipativ, găsim soluții la probleme dificile și luăm inițiative pentru a le rezolva mai bine decât se așteaptă;

Flexibilitatea: ne reorientam rapid atunci când interesul clienților o cere, nu suntem inchistati in paradigme;

Orientarea către client: le intețegem cerințele în profunzime, interesul lor nu este niciodată ignorat, avem contact strans și permanent cu ei;

 

În 2011 Vegra a devenit Value Added Reseller în România pentru SOLIDWORKS, cel mai răspândit soft de proiectare 3D asistată de calculator.

Astăzi, serviciile CAD ale companiei Vegra Info acoperă o paletă largă de industrii, de la telecomunicații, petrol și gaze până la electronică, agricultură, construcții sau arhitectură. Ele sunt structurate după cum urmează:

 

Servicii CAD:

– Conversii CAD (draft-uri, clădiri și instalații, desene pentru construcții)
– Generare date CAFM – Computer Aided Facility Management (inventarul spațiului, planul de evacuare în caz de incendiu, managementul materialelor)
– Editare rasterizata (procesarea desenelor scanate)
– Generare date GIS (Geographic Information System)
– Rețele urbane de toate tipurile: gaz, apă, canalizare, electricitate, comunicații
– Conversii 2D / 3D (Architectural Desktop, Revit)
– Întreținerea desenelor (conversii, relayering, legătura cu baza de date)

 

Inginerie 3D & Quality Assurance (SOLIDWORKS)

– aparate mecanice
– incinte pentru aparate electronice
– modelare 3D bazată pe desene 2D

 

Consultanță în Facility Management

– Relevee ale construcțiilor
– Analiza spațiilor (clădiri – planuri ale etajelor – măsurători la fața locului, generarea desenelor AutoCAD pe baza măsurătorilor, planuri CAD ale ocupării pe departamente,desene CAD ale planurilor spațiilor, generarea rapoartelor asupra spațiilor)
– Standardizarea spațiilor, în conformitate cu standardele europene și internaționale (EN15221-6, BOMA, BSI&RICS, NEN 2580, DIN 277 )
– Inventarul echipamentelor, al mobilierului și LVA
– Certificare energetică și auditul construcțiilor
– Planuri de evacuare în caz de urgență
– Consultanță pentru managementul relocărilor
– Dezvoltarea standardelor interne

 

Reseller Autorizat SOLIDWORKS în România

– Distribuitor al pachetelor software SOLIDWORKS: 3D Design, Product Data Management, Technical Communication și Simulation
– Suport tehnic, cursuri, certificări și servicii cu valoare adăugată pentru SOLIDWORKS în România.