Integrated Technologies Limited | Promovează fabricarea și asamblarea dispozitivelor medicale cu SOLIDWORKS Composer

Profilul companiei

Grupul ITL este un partener premiat pentru proiectarea, dezvoltarea și fabricarea dispozitivelor medicale pentru companiile care produc tehnologii medicale de salvare a vieții, dispozitive de diagnostic și instrumente analitice. Din 1977, ITL a lucrat la peste 400 de proiecte în diferite etape ale ciclului de viață al dezvoltării produselor. Cu facilități în Regatul Unit, Statele Unite și China, ITL oferă clienților săi sprijin la nivel mondial și acces la lanțurile și piețele de aprovizionare globale. 

 

PROVOCARE:

Accelerarea și eficientizarea dezvoltării instrucțiunilor de fabricație și de asamblare a dispozitivelor medicale pentru a economisi timp, a reduce costurile și a îmbunătăți calitatea.

REZUMAT:

Adaugarea softului de comunicare tehnică SOLIDWORKS Composer la implementarea CAD SOLIDWORKS.

REZULTATE:

  • Reducerea instrucțiunilor de fabricație și de montaj cu 60%
  • Economisrea a 100 de lire sterline (130 USD) pentru fiecare lot de producție
  • Reducerea numărului de ECO în mod dramatic
  • Recuperarea investiției prin vizualizarea instrucțiunilor de fabricație cu economisirea din primul an

Consultanța de proiectare și fabricare a dispozitivelor medicale cu servicii complete urmărește continuu să utilizeze tehnologia și automatizarea pentru a îmbunătăți procesele interne și a controla costurile în beneficiul clienților.

Acesta este motivul pentru care, în 2006, ITL Group a înlocuit sistemul de proiectare Pro / ENGINEER® 3D, potrivit inginerului de proiectare mecanică Dan Hollands. „Ne-am îndepărtat de Pro / ENGINEER, deoarece soluția devenise mai scumpă, cu actualizări obligatorii și planuri de servicii”, povestește Hollands. „Au fost, de asemenea, modificări repetate ale interfeței cu utilizatorul, ceea ce a necesitat mai multă formare și costuri pentru utilizatori, precum și software-ul care necesită continuu un hardware mai scump.” ITL a evaluat platformele de proiectare Autodesk® Inventor®, SOLIDWORKS și Solid Edge® 3D înainte de a alege să se standardizeze pe software-ul SOLIDWORKS din cauza raportului de costuri / performanță. Inițial, compania a implementat șase licențe SOLIDWORKS Professional și un SOLIDWORKS Premium pentru proiectare și analiză. În 2015, ITL a adăugat două licențe de comunicare tehnică SOLIDWORKS Composer după ce resellerul Solid Solutions a sugerat că software-ul ar putea ajuta compania să automatizeze dezvoltarea instrucțiunilor de fabricație și de asamblare.

„Înainte de a implementa SOLIDWORKS Composer, a trebuit să așteptăm prototip pentru a putea dezvolta instrucțiuni de fabricație și de asamblare”, explică Hollands. „Apoi trebuia să luam prototipul deoparte, să facem fotografii la fiecare pas, să inversăm ordinea fotografiilor și să  preluăm fotografiile în programul CorelDRAW® pentru a adăuga ilustrații și instrucțiuni scrise. Asta a durat mult timp. Ca parte a sistemului nostru îmbunătățit SOLIDWORKS, am automatizat deja  proiectarea traseului tubulaturii și a cablurilor cu software-ul SOLIDWORKS Premium, astfel încât am avut încredere în capacitățile de automatizare ale soluțiilor SOLIDWORKS. “

Economisirea timpului, reducerea costurilor de fabricare

După implementarea software-ului SOLIDWORKS Composer, ITL a realizat economii semnificative de timp și costuri. Utilizarea SOLIDWORKS Composer pentru a genera instrucțiuni de asamblare fără hârtie a permis personalului să le vizualizeze pe tablete Windows® ieftine. ITL a simplificat, de asemenea, dezvoltarea și utilizarea instrucțiunilor sale de fabricație și de asamblare cu SOLIDWORKS Composer. „Am văzut o reducere semnificativă a timpului de 60 la sută pentru a crea SOLIDWORKS Composer pentru a crea aceste instrucțiuni”, subliniază Hollands. „Pe lângă reducerea costurilor cu hârtie și  imprimarea, economisim aproximativ 100 de lire sterline (130 USD) pentru fiecare lot de producție, eliminând nevoia de măsuri antistatice (cum ar fi portofelele și dosarele antistatice), care sunt necesare atunci când folosim instrucțiunile pe hârtie la asamblarea componentelor electronice. Am utilizat economiile pentru a achiziționa tablete Windows pentru vizualizarea instrucțiunilor de fabricație de către personalul nostru de producție. Acum putem vizualiza instrucțiunile de pe orice platformă care poate vizualiza fișiere HTML, inclusiv tablete și smartphone-uri iar economiile făcute cu noul sistem au permis plata pentru tablete în primul an. “

„Tranzitia de la proiectare la producție era un blocaj pentru noi, deoarece cele două departamente  aveau de rezolvat probleme si de proiectare și de producție. Chiar și considerând numai acest timp suplimentar, aveam un număr destul de mare de modificări transpuse în ECO care trebuiau abordate în timpul producției. Cu software-ul SOLIDWORKS Composer, cele două grupuri comunică și colaborează mai eficient, ceea ce duce la o scădere dramatică a numărului de modificări (ECO).” 

Dan Hollands

Inginer Proiectant Mecanic, Integrated Technologies Limited

Dezvoltarea concomitentă a instrucțiunilor de fabricare șI de asamblare

Avantajele implementării SOLIDWORKS Composer pentru dezvoltarea instrucțiunilor de fabricație și de asamblare se extind dincolo de economia de timp și de costuri directe. Deoarece softul SOLIDWORKS Composer și SOLIDWORKS CAD sunt integrate, Departamentul de Inginerie pentru Producție al ITL poate pregăti instrucțiuni de fabricație concomitent cu lucrările de proiectare ale Departamentului Cercetare și Dezvoltare. Aceasta înseamnă că, compania nu mai trebuie să aștepte un prototip pentru a crea instrucțiuni. Colaborarea concomitentă identifică, de asemenea, probleme de proiectare și producție, care sunt mai puțin costisitoare de abordat la începutul procesului. „Tranziția de la proiectare la producție a fost un blocaj pentru noi, deoarece cele două departamente au rezolvat probleme de proiectare și producție”, notează Hollands. „Chiar și luând în considerare doar acest timp suplimentar, tot am avut un număr destul de mare de cereri de modificări [ECO] care trebuiau abordate în timpul producției. Cu SOLIDWORKS Composer, cele două grupuri comunică și colaborează mai eficient, ceea ce duce la o scădere dramatică a numărului de ECO. “

Minimizarea erorilor

Utilizarea de către ITL a SOLIDWORKS Composer reduce la minimum probabilitatea erorilor de proiectare. “SOLIDWORKS Composer ne ajută să îmbunătățim calitatea și să reducem potențialul de eroare“, subliniază Hollands. „Pe lângă eliminarea practicii personalului de producție care își salvează propriile note sau documentație într-un sertar pentru referințe viitoare, implementarea SOLIDWORKS Composer a avut ca efect forțarea discuțiilor și colaborarea care îmbunătățește calitatea. ITL se străduiește să facă tot posibilul pentru clienții noștri”, adaugă Hollands. „Prin combinația SOLIDWORKS și SOLIDWORKS Composer, vom genera economii și îmbunătățiri de calitate care ne ajută să atingem acest obiectiv.”

 

Alte studii de caz relevante care te-ar putea interesa

Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.