Cumpara Solidworks Online

SOLIDWORKS Visualize Standard

1.168,00 (Fara TVA)

SOLIDWORKS Visualize permite utilizatorilor sa creeze continut fotorealistic rapid si facil astfel fotografiile tale vor arata ca produsele reale reducand astfel costurile cu prototipurile.

Creezi continut foto gata de folosit pentru marketing si astfel reduci costurile iar produsele tale vor fi inaintea competitiei.

SOLIDWORKS Visualize Standard

Cu SOLIDWORKS Visualize Standard* nu mai trebuie sa periclitezi prezentarile sau materialele de marketing folosind capturi de ecran si incadrandu-te totodata in buget.

Renunta la prototipuri costisitoare sau sedinte foto in favoarea unui instrument profesionist, SOLIDWORKS Visualize. Utilizezi modelul 3D CAD realizat in SOLIDWORKS sau in alta aplicatie terta de design si obtii rezultate impresionante.

Cu SOLIDWORKS Visualize Standard poti realiza imagini de inalta calitate si rezolutie, fotorealistice sau ilustratii tehnice ce evidentiaza caracteristici tehnice esentiale pentru produsul tau.

 

*SOLIDWORKS Visualize Standard este inclus in pachetele SOLIDWORKS Professional si SOLIDWORKS Premium cu subscriptie activa!

 

> Mai multe informatii si matricea comparativa intre pachete poti vedea in pagina de descriere a produselor SOLIDWORKS Visualize <

> Pachetul de Subscription Service valabil 1 an este disponibil aici <

Ați putea dori, de asemenea…