Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Regulamentului General de Protecția Datelor (UE) 2016/679pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C. Vegra Info SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră prin completarea urmatoarelor campuri din formularul on-line: nume complet (nume şi penume), companie (societatea la care sunteţi angajat), funcţie, adresa e-mail, număr telefon.

Scopul colectării datelor este: furnizare de bunuri şi servicii, reclamă, marketing, publicitate si statistică.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele. Refuzul dumneavoastră determină însă imposibilitatea derulării activităţilor pentru scopurile mai sus indicate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către S.C. Vegra Info SRL direct (in calitate de operator) sau prin furnizorii acestuia SC Web Media Marketing SRL.

Conform Regulamentului General de Protecția Datelor (UE) 2016/679, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: office@3dcadvegra.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modificări ale documentului

Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic; ori de câte ori vom face o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru www.3dcadvegra.com și vă vom anunța.

Data ultimei actualizări: mai 2018

Modul de utilizare al acestei informări

În această informare, explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.

Cine suntem

SC Vegra Info SRL este reseller autorizat al softurilor SOLIDWORKS & CAMWORKS. În această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • „noi/al nostru” înseamnă SC Vegra Info SRL.;
  • „terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau dvs.; și

Sediul nostru social este situat la adresa Str. Lt. Stefan Marinescu nr.9, et.1, Sector 6, București, România. Suntem înregistrați în Romania sub nr. J40/23021/1994 cu numele SC Vegra Info SRL

Numărul nostru de telefon este 0213118829 sau ne puteți trimite un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru www.3dcadvegra.com.

Cum ne puteți contacta

Opinia dumneavoastră este importantă pentru noi – dacă aveți întrebări cu privire la informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți trimite un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru www.3dcadvegra.com.

Principiile noastre

SC Vegra Info SRL și-a luat angajamentul să vă respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Elementele de bază

Datele cu caracter personal pe care le colectăm cu privire la dumneavoastră.

Informațiile pe care le colectăm cu privire la dumneavoastră și modul în care le colectăm pot varia în funcție de produsele și serviciile pe care le utilizați și la care subscrieți, modul în care ați utilizat produsele și serviciile și modul în care ați interacționat cu SC Vegra Info SRL chiar dacă nu sunteți client, sau ceea ce am obținut de la o terță parte care avea permisiunea de a face schimb de informații cu noi.

SC Vegra Info SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în baza următoarelor:

  1. Executarea sau încheierea contractului cu dumneavoastră și pentru a da curs solicitărilor dumneavoastră.
  2. Interesele comerciale legitime ale SC Vegra Info SRL, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității rețelei și a serviciilor noastre, marketing direct și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dumneavoastră, evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor dumneavoastră. În plus, în unele cazuri aveți dreptul de a vă opune acestei prelucrări.
  3. Conformarea cu o cerință legală imperativă, inclusiv, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele contractuale).
  4. Consimțământul pe care îl acordați atunci când SC Vegra Info SRL nu se bazează pe alt temei legal. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Vom colecta datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când, de exemplu:

  • Cumpărați oricare dintre produsele și serviciile noastre;
  • Vă înregistrați pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Vă abonați la newsletter, alerte sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactați prin diverse canale (de exemplu prin chat), sau ne solicitați informații în legătură cu un produs sau serviciu;
  • Luați parte la o competiție, tragere la sorți sau studiu;
  • Vizitați sau navigați pe site-ul nostru
  • Atunci când datele dumneavoastră cu caracter personal sunt publice;

Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul dumneavoastră) și alte tehnici cum ar fi web beacons (fișiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmări mișcările dumneavoastră pe site-ul nostru). Pentru detalii suplimentare în acest sens și în legătură cu modul de a opta pentru renunțarea la acestea, vă rugăm să consultați secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.3dcadvegra.com.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciului nostru
  • Pentru prelucrarea produselor și serviciilor pe care le-ați achiziționat de la noi, precum și pentru a vă ține la curent cu evoluția comenzii dumneavoastră;

Facturare și relații cu clienții

  • Pentru a vă factura pentru utilizarea produselor și serviciilor noastre.
  • Pentru a vă contacta în cazul în care datele de facturare pe care ni le-ați furnizat sunt pe cale să expire sau nu putem încasa plata;
  • Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le puteți avea în legătură cu produsele sau serviciile noastre.
  1. Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care vi le oferim

Îmbunătățiri și inovații privind produsele și serviciile noastre

  • Colectăm informații anonime, fără elemente de identificare sau agregate în scopul îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea dumneavoastră.
  1. Marketing și individualizarea serviciilor pe care vi le oferim

Marketing

  • În calitate de client al nostru, dacă v-ați dat consimțământul, vă vom ține la curent în general cu privire la noile produse și servicii, vă vom trimite newslettere informative, vă vom invita să participați la evenimentele tematice sau la cursurile autorizate sau vă vom informa cu privire la oferte și promoții.
  • Puteți controla permisiunile dumneavoastră de marketing și datele pe care le utilizăm pentru individualizarea acestor comunicări în orice moment vizitând site-ul nostru www.3dcadvegra.com sau contactându-ne la 0213118829 ori prin email la office@3dcadvegra.com

Publicitate online

  • Pentru a vă transmite o publicitate relevantă pentru dumneavoastră, veți vedea, de asemenea, publicitate țintită online în baza utilizării cookie-urilor. Aceasta este cunoscută sub denumirea de publicitate pe bază de interese. Poate fi făcută pe site-ul www.3dcadvegra.com, pe site-uri ale altor organizații, precum și alte canale media online, cum ar fi site-uri de rețele sociale. De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat. Dacă nu doriți prelucrarea niciunor informații prin utilizarea cookie-urilor, verificați secțiunea noastră Cookie-uri de pe site-ul www.3dcadvegra.com. Aceasta explică modul de a controla și de a opta pentru a nu accepta cookie-uri.
  • Amintiți-vă că a opta pentru renunțarea la publicitatea pe bază de interese nu va opri afișarea reclamelor – dar acestea nu vor mai fi individualizate în funcție de interesele dumneavoastră.

Managementul fraudelor și aplicarea legii

  • Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri.
  • De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dumneavoastră pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților, Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Fuziuni și achiziții

Dacă trecem printr-o procedură de reorganizare sau de vânzare către o altă organizație, vom comunica informațiile dumneavoastră către acea organizație.

Terțele părți cu care lucrăm

Dacă ați achiziționat produse și servicii ale SC Vegra Info SRL utilizând o terță parte sau o organizație parteneră, de multe ori trebuie să facem schimb de informații cu acestea ca parte a acțiunii de administrare a acelei relații și a contului dumneavoastră – de exemplu, pentru identificarea comenzii dumneavoastră și pentru a face plata către aceste terțe părți sau organizații.

Dacă am încheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu în numele nostru, iar aceștia pot avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, nu îi autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie datele dumneavoastră cu caracter personal decât în legătură cu prestarea serviciilor lor.

Colectăm și combinăm informații în scopul de a monitoriza utilizarea de către dumneavoastră a produselor și serviciilor, precum și utilizarea acestora de către ceilalți clienți ai noștri, precum și pentru a ne ajuta să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor oferite. Furnizăm aceste informații unor terțe părți (de exemplu, furnizorilor de conținut și agențiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare către o terță parte nu va include informații ce pot identifica un client individual.

Durata de păstrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal

Vom stoca informațiile dumneavoastră atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar.

Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele dumneavoastră pe perioada existenței unui contract între dumneavoastră și SC VEGRA INFO SRL.

Drepturile dumneavoastră

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveți dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu dumneavoastră, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem cu privire la dumneavoastră trebuie actualizate sau în cazul în care considerați că acestea pot fi incorecte, ne puteți contacta la telefon: 0213118829 sau prin email: office@3dcadvegra.com

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către SC Vegra Info SRL a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Dacă nu doriți să mai primiți mesaje de marketing din partea SC Vegra Info SRL privind serviciile și produsele noastre și/sau ale partenerilor noștri, puteți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing.

Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing:

  • Contactați-ne la telefon 0213118829 sau prin email: office@3dcadvegra.com
  • Faceți clic pe link-ul Unsubscribe de la sfârșitul unui e-mail sau text de marketing pentru a vă dezabona;
  • Spuneți-i consultantului dacă primiți un apel de marketing;
  • Trimiteți un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostrum  www.3dcadvegra.com.

Pentru administrarea cookie-urilor și o mai bună înțelegere a ceea ce sunt acestea:

Doriți să dezactivați un cookie sau să înțelegeți mai multe cu privire la natura acestora? Consultați secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.3dcadvegra.com pentru detalii complete în acest sens.

Cum să înaintați o plângere

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu oricare dintre drepturile dumneavoastră sau să faceți o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin telefon 0213118829 sau trimiteți-ne un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru, www.3dcadvegra.com. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă aveți în continuare nemulțumiri, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

Dreptul de ștergere

SC Vegra Info SRL urmărește să prelucreze și să păstreze datele dumneavoastră doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne solicita să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le deținem.