SOLIDWORKS 2019 este aici

Noile îmbunătățiri ale portofoliului de soluții SOLIDWORKS te vor ajuta să maximizezi productivitatea în proiectare și fabricație

+4 021 311 88 29

Contactează-ne la telefon

+4 021 311 88 29

Contactează-ne pe Email

office@3dcadvegra.com

Obține rapid o cotație!

SOLIDWORKS 2019

Optimizează și accelerează întreg procesul de dezvoltare a produsului. SOLIDWORKS 2019 conține sute de îmbunătățiri. Cele mai importante sunt prezentate mai jos.

Capabilități noi de modelare a suprafețelor Mesh

SOLIDWORKS 2019 introduce intrumente noi cum ar fi Slicing și 3D Texture dar și îmbunătățiri majore la funcția Projected Curve. De asemenea, funcțiile Chamfer si Fillet pot fi aplicate parțial pe o muchie.

Noi modalități de interacțiune cu mediul 3D din SOLIDWORKS

Ca și software-ul, hardware-ul de proiectare s-a schimbat mult în ultimii ani. Pentru a fi productiv și a profita la maximum de aceste noi dispozitive, SOLIDWORKS 2019 a evoluat  pentru a te sustine pas cu pas.

Mută experiența SOLIDWORKS în VR

Publică proiectele realizate în SOLIDWORKS 2019 în formate noi și explorează-le în realitate virtuală(VR) și realitate augmentată(AR)

Rapiditate în utilizarea ansamblurilor foarte mari

SOLIDWORKS 2019 aduce îmbunătățiri substanțiale pe partea de performanță pentru a ajuta la lucrul cu ansambluri mari și de o complexitate ridicată.

COLABORARE MAI EFICIENTĂ ȘI MAI TRANSPARENTĂ

Adaugă marcaje și note direct pe modelul 3D utilizând noua funcție de 3D Markup. Marcajele 3D sunt stocate direct în fișier și pot fi exportate în diferite formate pentru o colaborare excelentă.

FUNCȚIONALITĂȚI NOI ÎN eDRAWINGS

Îmbunătățirile pentru eDrawings includ accesul la fișiere realizate cu tehnologia WebGL și la noi formate de fișiere, cum ar fi: JT, Parasolid, NX, ACIS ș.a.

FUNCȚIONALITĂȚI NOI ÎN MODELAREA COMPONENTELOR

SOLIDWORKS 2019 îmbunătățește funcțiile de Fillet și Chamfer prin opțiunea "Partial Edge", modelarea componentelor multicorp dar și introduce noi funcții, cum ar fi: Slicing, 3D Textures, Mate Grup ș.a.

MAI MULT CONTROL ȘI FLEXIBILITATE ÎN DESEN

SOLIDWORKS 2019 conține numeroase îmbunătățiri care te vor ajuta în crearea și editarea vederilor, deci și mai mult control pe partea de Drawing.

ADNOTĂRI 3D Imbunătățite

SOLIDWORKS MBD 2019 este disponibil acum și pe componentele din tablă (Sheet Metal) și oferă o protecție mai mare asupra proprietății intelectuale.

CREAREA STRUCTURILOR METALICE N-A FOST NICIODATĂ MAI UȘOARĂ

SOLIDWORKS 2019 introduce un set de instrumente avansate pentru proiectarea structurilor sudate complexe. Imbunătățiri pe partea de poziționare și orientare dar și pe îmbinarea mai facilă a profilelor.

Contactează-ne!

+4 021 311 88 29 office@3dcadvegra.com

Program

9am - 5pm L-V

Locație

Locotenent Ștefan Marinescu, Nr.9

București, Sector6