SOLIDWORKS Subscription Services

Obține acces imediat și exclusiv la toate versiunile și upgrade-urile SOLIDWORKS, suport tehnic live, resurse accesibile exclusiv online, oportunități de certificare și acces la programul de cereri de îmbunătațire a programului. Cu abonamentul la zi vei rămane competitiv maximizând valoarea SOLIDWORKS. În plus, beneficiezi de SOLIDWORKS CAM și SOLIDWORKS Visualize complet gratuit.

Access la cele mai noi versiuni de soft

În calitate de membru al familiei SOLIDWORKS, vei primi automat cele mai recente versiuni ale software-ului SOLIDWORKS când este lansat. Având ultima versiune, te va ajuta să ții pasul cu clienții și colaboratorii dar și cu competiția – fără să pierzi ritmul.

Suport tehnic în limba Română

Odată abonat la serviciul de Subscription Services, ai acces complet la suport tehnic live, oferit de Vegra Info, reseller autorizat SOLIDWORKS. Beneficiezi de suport tehnic live oferit de un inginer certificat, gata să asigure suport personalizat în orice situație.

R

Îmbunătățiri de software

Îmbunătățim în mod constant și frecvent software-ul. Indiferent dacă este vorba despre rezolvarea unor erori, îmbunătățiri pe partea de fiabilitate și performanță sau îmbunătățiri cerute de comunitate, SOLIDWORKS evoluează permanent și dinamic.

Portalul de clienți SOLIDWORKS

Fie că este vorba de descărcarea ultimei versiuni sau acces la alte resurse utile, portalul de clienți oferă nenumărate instrumente pentru a maximiza experiența SOLIDWORKS. Cu un repertoriu de resurse aprofundate, acesta îți permite să găsești ușor răspunsurile de care ai nevoie.

}

SOLIDWORKS Beta și vizibilitate timpurie

Acces exclusiv la ultimele dezvoltări de soft dar și posibilitatea de a influența și îmbunătăți următoarea lansare a produsului SOLIDWORKS. Fii primul care folosește un Service Pack și testează ultimele îmbunătățiri înaintea tuturor cu programele de vizibilitate timpurie.

Certificare

Examenele de certificare SOLIDWORKS Professional (CSWP) și SOLIDWORKS Associate (CSWA) sunt disponibile în abonamentul anual. Construiește competențele și abilitățile echipei tale în timp ce crești productivitatea cu două examene gratuite anual.

Descoperă toate beneficiile pe care ți le oferă abonamentul SOLIDWORKS Subscription Services

SOLIDWORKS Visualize GRATUIT

Ai nevoie de o ”imagine” a datelor 3D? Acesta este cel mai rapid și simplu mod de a crea imagini, animații și alte tipuri de conținut 3D de calitate superioară. SOLIDWORKS Visualize poate fi folosit de oricine din compania ta – de la design sau marketing. Cu Visualize, design-ul 3D si randarea 3D se întamplă concomitant, economisind timp si bani.

Indiferent de domeniu, SOLIDWORKS Visualize excelează în crearea de conținut fotorealistic Calitatea imaginilor îl recomandă pentru utilizarea într-o gamăa foarte largă de domenii precum: arhitectura, inginerie, design, marketing.

Visualize îți permite o economisire suplimentară de timp, care poate fi alocat proiectării pentru obținerea unui produs final mult mai bun și mai competitiv.

SOLIDWORKS CAM GRATUIT

SOLIDWORKS CAM Standard este inclus acum gratuit în abonamentul anual. Un pachet software complet integrat în mediul 3D CAD, SOLIDWORKS CAM îți permite să integrezi procesele de proiectare și fabricare într-un singur sistem. Poți astfel evita costurile sau întarzierile neprevăzute cu o soluție smart.

Folosind SOLIDWORKS CAM vei putea să îți îmbunătățești procesul de prelucrare, timpul de pregătire a ofertelor și să testezi prelucrabilitatea unui produs încă din faza de proiect.

SOLIDWORKS CAM combină design-ul cu prelucrabilitatea într-un singur program cu o interfață usor de folosit. Rezultatul este un sistem intuitiv bazat pe reguli ce poate fi folosit să economisească bani și timp, în timp ce folosește standardele companiei.

Acces pe MySolidWorks

Ai nevoie de informații suplimentare? Nici o problemă. Tot conținutul SOLIDWORKS poate fi găsit într-un singur loc. Noapte sau zi. Pe tabletă, telefon sau desktop. Indiferent de ce ai nevoie sau când ai nevoie – clienții abonați primesc acces la portalul MY.SOLIDWORKS.COM

Cursuri online pe MySolidWorks

Clienții abonați au acces la peste 600 de videotutoriale online de training. Obții răspunsuri la intrebări sau îți extinzi orizontul de cunostințe in domeniul proiectării alături de ceilalți utilizatori abonați din întreaga lume. Poți accesa totul în funcție de programul tău, în ritmul propriu și pe ce dispozitiv dorești.

Bibliotecă tehnică

Dispunem de o vastă bibliotecă cu date tehnice: soluții, subiecte de interes, cele mai bune practice etc., care pot fi găsite cu ușurință prin intermediul unui puternic motor de căutare. De asemenea, poți găsi prezentări tehnice sau prezentări video. Resursele sunt permanent monitorizate și actualizate de specialiști SOLIDWORKS.

Forum

Indiferent cum și de ce folosești SOLIDWORKS, există oameni acolo care fac lucruri similare. Conectează-te cu aceștia, fă parte dintr-o comunitate si obține cunostințe valoroase de la utilizatori care împărtășesc aceeasi viziune.

Găsește răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Ce este SOLIDWORKS Subscription Services

SOLIDWORKS Subscription Services oferă organizației tale. acces la versiuni software valoroase, pachete de servicii și resurse cu valoare adăugată furnizate de DS SOLIDWORKS, precum și o varietate de resurse tehnice furnizate de Vegra Info – Reseller cu valoare adăugată SOLIDWORKS. 

Ce este inclus în SOLIDWORKS Subscription Services
 • Acces la noile versiuni și actualizări software disponibile pentru descărcare pe Portalul clienților
 • Asistență tehnică locală furnizată de Vegra Info – Reseller cu valoare adăugată SOLIDWORKS 
 • MySolidWorks.com – Instruire, Bază de cunoștințe 24/7 și forumuri de discuții
 • Acces la produse exclusive precum SOLIDWORKS Visualize Standard * și SOLIDWORKS CAM **
 • Acces la tichete de examen de certificare
 • Și multe altele !

* Disponibil pentru descărcare pentru fiecare licență SOLIDWORKS Professional și Premium cu abonament activ 
** Disponibil pentru descărcare pentru fiecare licență SOLIDWORKS Standard, Professional și Premium cu abonament activ

De ce ar trebui să achiziționez SOLIDWORKS Subscription Services

Achiziționarea SOLIDWORKS Subscription Services te ajută să beneficiezi la maximum de software-ul SOLIDWORKS, deoarece accesul la cele mai recente versiuni de produse și asistență tehnică de specialitate îți economisește timp și bani. Performanța software îmbunătățită, caracteristicile inovatoare ale produsului, asistența tehnică în direct și asistența tehnică electronică 24 de ore te ajută să te menții concentrat pe ceea ce contează cel mai mult în proiectarea produselor excelente.

Cum pot achiziționa SOLIDWORKS Subscription Services?

Pentru a comanda SOLIDWORKS Subscription Services completează formularul disponibil pe această pagină sau contactează Vegra Info

Cum primesc noi versiuni și pachete de servicii?

Versiunile software sunt trimise direct către tine sau poți solicita instalarea asistată. Pachetele de servicii sunt disponibile și online pentru a fi descărcate prin intermediul portalului pentru clienți SOLIDWORKS .

În ce limbi este oferit SOLIDWORKS Subscription Services

SOLIDWORKS Subscription Services este disponibil în treisprezece limbi. Asistența tehnică live este asigurată în limba Română de Vegra Info – Reseller cu valoare adăugat SOLIDWORKS.

Ce este inclus în suportul tehnic?

Asistența tehnică vine în două forme:

 • Asistența live include asistență tehnică live din partea Vegra Info – Reseller cu valoare adăugată SOLIDWORKS, care a fost instruit și certificat de SOLIDWORKS pentru a te ajuta să rezolvi evntualele probleme tehnice pe care le întâmpini.
 • Asistența electronică include o multitudine de resurse, toate accesibile online, prin intermediul portalului pentru clienți SOLIDWORKS. Asistența electronică include accesul la baza de cunoștințe, sfaturi tehnice, fișiere de ajutor, alerte tehnice, distribuții web, raportare și urmărire SR, cereri de îmbunătățire și multe altele.
Ce este portalul pentru clienți?

Portalul pentru clienți este un hub  web pentru resurse SOLIDWORKS care include:

 • Ultimele versiuni de actualizări software și service pack-uri SOLIDWORKS
 • O bază de cunoștințe și o gamă largă de documente tehnice, cum ar fi ajutor, sfaturi tehnice, macro-uri și cele mai bune practici
 • Posibilitatea de a face cereri de îmbunătățire
 • Opțiuni de vizualizare a solicitărilor de servicii
 • Opțiuni de vizualizaare a SPR-urile tale .
 • Opțiuni de modificare a profilului de client
 • Acces la forum-uri de discuții specializate

Obține o ofertă personalizată pentru SOLIDWORKS Subscription Services prin Vegra Info

Cu o calificare în domeniu de peste 20 de ani și cunoștințe vaste acumulate, îți ajutăm echipa să rămână productivă chiar și în cele mai solicitante situații!

Cea mai bună echipa tehnică din România

Avem primul și singurul ELITE Application Engineer din țară, gata să îți ofere suport tehnic personalizat pentru rezultate rapide. 

Z

Centru de training autorizat

Cursuri lunare în cadrul cărora înveți tehnici inovative, utilizând cel mai răspândit soft de proiectare 3D. Te învățăm să te dezvolți astfel încât să comunici ideile mai simplu, mai rapid și mai inteligent, pentru a îți asigura succesul cu SOLIDWORKS.

Value Added Reseller-ul preferat în România

Peste 400 de clienți și peste 1500 de licențe instalate. Expertiză în domenii vaste de inginerie precum Simulare FEA, injecție în matriță, management de fișiere etc.

Cele mai bune prețuri din România

Îți punem la dispoziție promoții și te întâmpinăm cu discount-uri personalizate pentru ca tu să achiziționezi ușor pachetele care răspund provocărilor tale de proiectare!

(+4) 021 311 88 29

Apelează-ne de Luni până Vineri, între 09:00 și 18:00.

office@3dcadvegra.com

Trimite-ne un e-mail și îți vom răspunde în aceeași zi.

w

Chat Online

Suntem aici să îți răspundem în timp real.

Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Provocarile și Avantajele Lucrului de Acasă – Un ghid de bune practici dintr-o experiență de peste 20 de ani
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.