Cursuri

Cursurile de pregătire SOLIDWORKS se concentrează pe cunoștințele și conceptele fundamentale pentru a-ți asigura succesul folosind SOLIDWORKS.

 

Suporthand

Află mai multe despre Subscription Services (abonamente), găsești informaţii cu privire la instruire şi certificare, sau cum poți obţine asistenţă tehnică.

 

Abonament (Subscription Services)

Ca membru al SOLIDWORKS 'Subscription Services', organizaţia ta primeşte şi actualizările software (upgrades and updates), suport tehnic de la Value-Added Reseller (VAR) şi ai acces la o varietate largă de resurse.

 

Suport Tehnic

Beneficiază de suport pentru produsele SOLIDWORKS, caută rezolvări la probleme și întrebări folosind baza de date (Knowledge Base) și participă la forumul specializat.

 

Downloads

Descarcă versiunile noi şi upgrade-urile pentru SOLIDWORKS CAD, Simulalation, EPDM (management al datelor), Composer, precum și instrumente gratuite ca eDrawings și SOLIDWORKS Explorer.

 

Certificări

Vrei să evaluezi cunoştinţele şi competenţele echipei tale cu software-ul SOLIDWORKS? Vizitează SOLIDWORKS Certification care poate fi folosit ca punct de referință în acest sens. Examenele se concentrează pe competenţele fundamentale necesare pentru a asigura succesul companiei tale folosind SOLIDWORKS.

 

Necesități hardware

Verifică compatibilitatea plăcilor video, necesitățile hardware pentru rularea produselor SOLIDWORKS și alte subiecte legate de hardware.

 

Forumul SOLIDWORKS

Forumurile de discuții sunt un loc foarte bun pentru a interacționa cu alți utilizatori și pentru a obține răspunsuri la întrebări.

Ai nevoie de mai multe informații?

Completează formularul pentru a primi mai multe informații despre serviciile noastre.