Certificări

Vrei să evaluezi cunoştinţele şi competenţele echipei tale cu software-ul SOLIDWORKS?
Vizitează SOLIDWORKS Certification care poate fi folosit ca punct de referință în acest sens.
Examenele se concentrează pe competenţele fundamentale necesare pentru a asigura succesul companiei dumneavoastră folosind SOLIDWORKS.

 

CSWA

Certified SOLIDWORKS Associate (CSWA) reprezintă diferența ce te va evidenția în mediul concurențial care este piaţa de locuri de muncă de astăzi.
CSWA reprezintă dovada expertizei tale cu SOLIDWORKS® și a cunoștințelor de ultimă oră pe care întreprinderile le caută și le recompensează.

 

CSWP

Certified SOLIDWORKS Professional (CSWP) se acordă celor care au trecut cu succes testele avansate pentru diverse competenţe. Fiecare CSWP a dovedit capacitatea de a proiecta și de a analiza piese parametrice și ansambluri mobile folosind o varietate de caracteristici complexe din SOLIDWORKS.

 

CSWE

Certified SOLIDWORKS Expert (CSWE) este cineva care demonstrează cu ușurință capacitatea de a utiliza funcţii și caracteristici avansate pentru a rezolva probleme de modelare complexe în cadrul SOLIDWORKS. CSWE necesită cunoştinţe în aproape toate domeniile software-ului SOLIDWORKS. Un CSWE este capabil să rezolve practic orice problemă de modelare şi este în mod tradiţional cel la care colegii mai puțin experimentați apelează.

 

CSWP-Sheet Metal

(proiectare pentru semifabricate din tablă – ștanțare, ambutisare etc.). Finalizarea Certified SOLIDWORKS-Sheet Metal este dovada că o persoană a trecut cu succes un test de aptitudini care să demonstreze capacitatea de a folosi instrumentele de proiectare pentru semifabricate din tablă în cadrul software-ului SOLIDWORKS.

 

CSWP-Weldments (ansambluri și piese sudate)

Finalizarea SOLIDWORKS Certified Professional-Weldments dovedeşte că ai demonstrat cu succes capacitatea de a utiliza instrumentele SOLIDWORKS pentru ansambluri și piese sudate.

 

CSWP-Surfacing

SOLIDWORKS include multe unelte avansate de modelare a suprafețelor. Examenul pentru Certified SOLIDWORKS Professional Specialist pe suprafețe este utilizat pentru a evalua capacitatea de a utiliza aceste instrumente în crearea de suprafeţe complexe.

 

CSWP-Mold Tools (turnare/matrițare)

Examenul pentru avansați pe Mold Tools va testa capacitatea ta de a utiliza instrumentele de proiectare a diferiteloor matrițe în SOLIDWORKS. Înţelegerea acestui modul te va ajuta în a îndruma un utilizator în realizarea unui proiect de matrițare robust și într-un mod eficient.

 

CSWSP-FEA

Examenul Certified SOLIDWORKS Professional – simulare FEA (Finite Element Analysis) este conceput pentru a testa înţelegerea instrumentelor de simulare din cadrul SolidWorks în particular şi de simulare în general.

Pentru mai multe detalii accesează linkul:

http://www.solidworks.com/sw/support/mcad-certification-programs.htm

Certificare SOLIDWORKS

Ai nevoie de mai multe informații?

Completează formularul pentru a primi mai multe informații despre serviciile noastre.