Cea mai complexă soluție de proiectare 3D vine la pachet cu iPhone 11 Pro. 

iPhone 11 Pro la achiziționarea unei licențe SOLIDWORKS Premium

Achiziționează 1 licență SOLIDWORKS 3D CAD Premium împreună cu SOLIDWORKS Subscription Service pentru 1 an și primești iPhone 11 Pro cu discount de 100%.

Oferta este valabilă numai împreună cu achiziționarea subscripției pentru o perioadă de minim 1 an, conform listei curente de prețuri. Valabilitatea ofertei promoționale: limitată, valabilă până la 31.10.2019, și nu poate fi cumulată cu alte oferte sau discount-uri. Se pot aplica alte restricții.

Transformă ideile în produse inovative cu cea mai intuitivă și puternică soluție de proiectare și fabricare.

Îmbunătățește dramatic modul în care dezvolți produse cu instrumente complete pentru proiectare, simulare, fabricare, gestionare a datelor și colaborare, care te ajută să reduci costurile și să îmbunătățești calitatea.

Cu SOLIDWORKS 3D CAD Premium beneficiezi de ultimele tehnologii din domeniu cum ar fi lucrul cu modele scanate 3D direct în mediul CAD sau modulul de prototipare 3D. Lucrul cu fișiere importate, din aplicații terțe, nu mai este deloc anevoios, ai inclus modulul 3D Interconnect care te ajută să folosești fișierele din Catia, Inventor, NX, SolidEdge sau Creo direct în SOLIDWORKS fără procese complicate de diagnosticare. 

Pachetul complet pentru ca tu să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult: transformarea dezvoltării produselor în succesul afacerii.

P

Licenţă SOLIDWORKS 3D CAD PREMIUM

La capabilităţile pachetului SOLIDWORKS Professional se adaugă instrumente de analiză şi simulare FEA, modul de colaborare proiectare electrică-mecanică, functionalităţile de rutare cu ţevi şi fire dar şi modulul de printare 3D şi multe alte capabilităţi.

SOLIDWORKS Subscription Services

Access la instrumente și resursele potrivite, beneficiind în mod automat de: upgrade-uri pentru cele mai recente versiuni ale software-ului SOLIDWORKS, de suport tehnic ELITE de luni până vineri, acces la îmbunătățirile aduse, precum și acces la SOLIDWORKS Customer Portal.

100% Discount la iPhone 11 Pro

Cel mai nou smartphone, suficient de puternic pentru ca tu să rămâi productiv, chiar şi în afara biroului. Cu eDrawings Mobile, aplicaţie disponibilă în App Store, poţi să vizualizezi animaţii realizate in SOLIDWORKS şi să consulţi rezultatele simulărilor mecanice sau plastice pentru a întelege intenţia de proiectare, performanţa şi manufacturabilitatea.

(+4) 021 311 88 29

Suntem disponibili
Luni – Vineri: 09.00 – 18.00.

office@3dcadvegra.com

Trimite-ne un e-mail cu mesajul tău și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Vrei să te sunăm noi?

Completează formularul de mai sus și vei fi contactat/ă în maxim 24 de ore.

Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie cea mai bună ofertă pentru soluțiile care te interesează.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.
Completează formularul cu datele personale şi un specialist VEGRA INFO te va contacta pentru a îţi pune la dispoziţie gratuit o versiune de evaluare.