Soluții de proiectare și inginerie pentru orice aspect din procesul de dezvoltare al produselor tale.

SOLIDWORKS acoperă toate aspectele legate de procesul de dezvoltare a unui produs, de la început până la sfârșit, prin proiectare integrată, simulare, comunicare tehnică și management de date. Inginerii de produs pot lucra la mai multe proiecte ușurând astfel procesul de dezvoltare, crescând productivitatea și aducând pe piață produse inovative într-un timp mai scurt.

O interfață de utilizator construită special pentru inginerii electrici îmbunătățește dramatic calitatea și productivitatea echipei de proiectare. Utilizând simboluri inteligente, circuite și componente care sunt conștiente unul de celălalt, datele vor fi actualizate în mod dinamic, reducând necesitatea pierderii de timp a actualizărilor manuale.

Cu ajutorul SOLIDWORKS Electrical poți dezvolta sisteme electrice încorporate pentru mașini și alte aplicații într-un mod simplificat cu suportul instrumentelor pentru diagrame cu una sau mai multe linii electrice, având acces garantat la biblioteci cu elemente ce pot fi utilizate instantaneu. SOLIDWORKS Electrical dispune de o bază de date cu mii de simboluri şi peste 500.000 de componente fabricate pe care le poti utiliza în propriile desene, baza de date care se actualizează constant.

Participă gratuit la webinarul Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical din 06 septembrie 2018, orele 11:00 și află cum simbolurile standardizate pentru fiecare industrie din SOLIDWORKS Electrical permit profesioniștilor din domeniul proiectării electrice crearea rapidă de scheme inteligente.

Înregistrează-te: https://attendee.gotowebinar.com/register/171514310804797953

Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi:

Vegra Info – Reseller Autorizat SOLIDWORKS

Tel: 021 3118829

Email: office@3dcadvegra.com

Web: www.3dcadvegra.com

Maria Marcu

Maria Marcu

PR Specialist